Diagnose

Heeft uw auto een vervelend of zelfs gevaarlijk probleem? Voordat u zomaar onderdelen gaat vervangen: laat voor de zekerheid eerst een auto diagnose uitvoeren door Autobedrijf Deurne. Wij zijn GMTO Diagnosespecialist. Dan weet u echt waar het aan ligt en bespaart u uzelf veel onnodige kosten en ergernis.

Bel nu tel. 0493 – 351134 en:

  • Voorkom het onnodig vervangen van dure onderdelen;
  • Weet waar u aan toe bent;
  • Geen/minder ergernis en tijdverlies;
  • Incl. uitgebreid storingsdiagnose rapport;
  • Veilig en gerust weer de weg op

Op goed geluk?
Door de geavanceerde techniek van modernere auto’s is het voor garagebedrijven steeds lastiger om storingen op te sporen. Het auto uitlezen via een computer biedt onvoldoende inzicht in de herkomst van de storing. Als het goed is, verwijst uw vaste monteur u als klant dan door naar een autodiagnose specialist. Maar vaak worden auto-onderdelen nog op goed geluk vervangen.

Risico’s
Het risico op verkeerde beslissingen is groot, met hoge kosten en ergernis als gevolg. Dure onderdelen worden vervangen waarvan achteraf blijkt dat deze het probleem niet veroorzaken. Mensen doen soms zelfs afstand van hunauto terwijl deze gewoon gerepareerd had kunnen worden. En dan hebben we het nog niet over de ergernis en het tijdverlies door het veelvuldige garagebezoek en het missen van uw auto.

Een auto diagnose
Deze onkosten en frustratie kunt u voorkomen door een professionele auto diagnose te laten uitvoeren! Met specialistische apparatuur wordt uw auto doorgelicht op mogelijke defecten. Onze gecertificeerde autodiagnose specialisten kunnen aan de meetresultaten vaak direct en onmiskenbaar zien welk auto-onderdeel/onderdelen de storing veroorzaakt.

Uitgebreid diagnoserapport
Als klant ontvangt u van ons een uitgebreid auto diagnose rapport die we samen met u doornemen. Zo ziet u zelf waar de storing vandaan komt. Het rapport bevat ook een helder advies om het probleem te verhelpen.

Snel weer de weg op
Indien gewenst kan Autobedrijf Deurne uw auto ook direct herstellen. Zo blijft u niet heen en weer rijden tussen garages en kunt u snel weer veilig met uw auto de weg op. In de geruststellende wetenschap dat het probleem echt is opgelost en u niet teveel heeft betaald!

Meer informatie & prijzen
Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, dan helpen we u graag verder.