APK, LPK en onderhoud

Autobedrijf Deurne is een RDW erkend APK en LPK keuringsstation. Voor de APK van uw auto (van ieder merk) en LPK aan uw laadklep of personenlift kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen APK voor alle automerken. Wanneer u een APK en/of LPK keuring in onze garage uit laat voeren, kunt u er van op aan dat wij dit met zorg en kwaliteit voor u doen.

Eventuele geconstateerde mankementen aan uw auto kunt u in overleg met onze monteurs door ons laten repareren. Maar ook voor onderhoud aan uw auto staan wij voor u klaar.

Elke machine heeft onderhoud nodig, zo ook uw auto. Daarom is regulier onderhoud belangrijk. De APK is essentieel voor uw auto, maar wel slechts een momentopname. Als u uw auto regelmatig laat controleren, verkleint u de kans op pech onderweg én op ongelukken. Aan een auto in topconditie worden defecten bovendien eerder herkend. Als ze dan tijdig kunnen worden verholpen, spaart u onnodig dure reparaties op een later moment uit.

Goede momenten voor zulke periodieke controles zijn voorafgaand aan de vakanties. Uw auto rijdt elk jaar in de zomervakantie en heen en terug van de wintersport de grootste afstanden aan één stuk. Die afstanden wilt u met een gerust gevoel afleggen. Pech onderweg is bovendien het laatste waar u in uw vakantie op zit te wachten.

Daarnaast hebt u in de zomer met hitte en pollen te maken? Doet uw airco het nog goed? Is uw pollenfilter schoon? In de winter kunnen extreme kou en gladde wegen u voor uitdagingen stellen. Dan het is zaak dat uw auto altijd start en van de goede banden is voorzien. Bereid uw auto dus voor op elk seizoen en elke vakantie en maak vandaag nog een afspraak.